A-poikien viikonlopun kotiotteluissa panoksena paikka 1.divarin final fourissa, Namika Turku säilytti 2.divisioonapaikan

A-pojat pelaavat runkosarjan viimeiset ottelut tulevana viikonloppuna. Lauantaina on vastassa HoNsU klo 12.30 pelattavassa ottelussa ja sunnuntaina MuKi klo 17.30. Molemmat ottelut pelataan Nunnavuoressa.

Voittamalla toisen otteluista, jatkuvat A-pojilla pelit neljän parhaan joukossa. Joukkueen valmentajan Henrik Hippe Innamaan mukaan joukkueen tavoite kaudelle on pelata final fourissa. Joukkue on siis yhden voiton päässä tavoitteesta. Viikonlopun pelien voittamien vaatii A-pojilta erinomaista pelipanosta, sillä HoNsU johtaa sarjaa ja MuKi on sarjassa heti TuNMKY:n jälkeen viidentenä.

Viides sijakin sarjassa on hyvä, sillä sen turvin sijoittuu tulevan kauden rankingissa kolmos arvontakoriin ja näin ollen varmistuu hyvät lähtökohdat tuleviin karsintoihin.

Pääsääntöisesti A-pojista koostuva miesten 2. divisioonaa pelaava joukkueemme Namika Turku sijoittui sarjassa yhdeksänneksi. ”Kova suoritus säilyttää sarjapaikka miesten sarjassa, kun pelaamme junnuilla ja kokeilemassa miesten sarjatasolla on käynyt 15 junnua”. Toteaa Hippe kysymykseen, miten kausi on mennyt.

Peleissä on käynyt kauden aikana vain viisi aikuisikäistä pelaaja vahvistamassa ja tukemassa joukkuetta.

”Pojat ovat parantaneet peliään paljon kauden aikana. Osoittivat itselleen ja muille, että eivät olleet väärässä sarjassa”. Hippe toteaa ja jatkaa että pelejä pelattiin 20 ja niistä voitettiin kuusi. Hipen mukaan syksyllä oli kivaa, mutta keväällä oli vaikeampia hetkiä ja joukkueena pelaamien oli hankalaa. Välillä yksilön etu meni joukkueen edelle, mutta kokonaisuus on Hipen mukaan vahvasti plussan puolella.

Sarjapaikan säilyttäminen on TuNMKY:lle tärkeää, sillä pelit miesten sarjassa kehittävät omia junioreitamme ja sitä kautta mahdollisuus pelata omassa edustusjoukkueessa voi toteutua.

Lähde kannustamaan A-poikia Nunnavuoreen!