NMKY Tukiasunnot – Tasku hakee talojohtajaa Turkuun

NMKY-TASKU Tukiasunnot on toiminut lastensuojelun jälki- ja avohuollon sektoreilla yksityisenä palveluntuottajana jo vuodesta 1990 alkaen. Toimimme tällä hetkellä neljällä paikkakunnalla Varsinais-Suomen alueella. Laajennamme tällä hetkellä toimintaamme käynnistämällä Turkuun kesällä toista tukiasuntoyksikköä.

Haemme nyt joukkoomme uutta talojohtajaa vastaamaan Turkuun käynnistyvän tukiasuntoyksikön toiminnasta.

Talojohtajat toimivat tukiasuntoyksiköiden toiminnasta vastaavina, tukiperheiden lähiesimiehinä, vastaten ensisijaisesti yksiköissään asuvien nuorten asumisen ja elämänhallinnan harjoitteluun liittyvien tuki- ja ohjaustehtävien toteutuksesta, laadusta ja tuloksesta yhdessä tukiperheiden kanssa ja heidän työtään tukien.

Edellytämme sosiaalialan soveltuvaa, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme positiivista, innovatiivista ja vahvaa ratkaisukeskeistä työotetta, tiimi- ja verkostotyön osaamista, kykyä tehdä ratkaisuja ja viedä toimintaa eteenpäin joustavasti hyvinkin nopeasti muuttuvien tilanteiden keskellä. Aiempi työkokemus lastensuojelussa ja palvelukentän tuntemus katsotaan eduksi.

Työaika on pääasiassa päivätyötä, yksikön tilanteet ja tarpeet huomioiden.

Hakemukset (+cv:t) 14.5.2018 mennessä
sähköpostilla osoitteeseen:
tommi.kantonen (at) ymca.fi

tai postitse osoitteeseen:
Tommi Kantonen / NMKY-Sosiaalipalvelut
Sirkkalankatu 27, 20700, TURKU

Lisätietoja: Tommi Kantonen, 050 344 77 90, tommi.kantonen (at) ymca.fi