Namikan riparit 2018

NMKY:n vuoden 2018 rippikoulujen ryhmät on muodostettu ja kokoontumiset alkavat marraskuussa. Halukkaita oli reilusti kaksinkertainen määrä ja valitettavasti kaikki eivät mahtuneet mukaan. Hienoa on, että NMKY:n rippikoulut kiinnostavat. Onkin tullut kyselyitä, miksi NMKY ei järjestä enemmän rippikouluja.

Ryhmät kokoontuvat talvi- ja kevätkaudella n. kuukausittain. Osa kokoontumisista on lyhyitä parin tunnin kohtaamisia, osa on lauantaisin järjestettäviä muutaman tunnin settejä. NMKY:n riparit tekevät samalla tiivistä yhteistyötä Tuomiokirkkoseurakunnan rippikoulujen kanssa. Yhteisten kokoontumisten lisäksi rippikoululaisille on annettu itsenäisesti toteutettavia käyntejä ja haastattelutehtäviä kunkin omassa kotiseurakunnassa.

Riparit jatkuvat kesällä Harvan saaren leirikeskuksessa toteutettuina 8 päivän mittaisina leirijaksoina. Tällöin päästään oikeasti tutustumaan ja toimimaan ryhmissä. Odotettavissa on uintia, saunomista, pelejä, melontaa, iltanuotioita ja monenlaista muuta toimintaa – kaikki mukavasti soviteltuna rippikoulusuunnitelman mukaisen oppimisen ja kokemisen lomassa.

Rippikoulut huipentuvat leirijakson jälkeen konfirmaatiotilaisuuksina Tuomiokirkossa 16.6. ja 7.7. lauantaina.