Töihin NMKY:n iltapäivätoimintaan

Turun NMKY hakee ohjaajaa koululaisten iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi 2017-2018

 

Toimipisteemme sijaitsee Hirvensalon nuorisotalolla, Taipaleenkatu 14. Työsuhde on määräaikainen ajalla 7.8.2017 – 1.6.2018. Neljän viikon jaksotyöaika on 124 tuntia, käytännössä n.6 tuntia/päivä. Toimipisteemme on auki koulupäivinä 11-17.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu vastaavan ohjaajan työparina toimiminen; toiminnan suunnittelu ja toteutus yhdessä muiden ohjaajien kanssa.

Tehtävään soveltuu alan perus- tai korkeakoulututkinto (esim. lapsi- ja perhetyön perustutkinto, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tutkinto, lähihoitaja, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tutkinto, yhteisöpedagogi, sosionomi).

Etsimme ammattitaitoista ja aikaisempaa kokemusta omaavaa hyvää tyyppiä työtiimiimme. Työssä suoriutuminen edellyttää organisointikykyä, ryhmänhallintataitoja ja lapsilähtöistä työotetta Huomioimme valinnassa myös vastavalmistuvat.

Eduksi katsomme EA-koulutuksen, hygieniapassin ja ATK-taidot (Excel, Word ja internet).

Arvostamme myönteistä, rakentavaa, sitoutunutta, oma-aloitteista ja joustavaa asennoitumista työhön ja työtehtäviin.

Palkkaus on kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukainen. Työsuhteen alussa noudatetaan  neljän kuukauden koeaikaa. Valitun henkilön tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä ennen työn alkua.

 

Kirjalliset hakemukset 26.5. mennessä:

Nuorisosihteeri

Vilma Suominen

vilma.suominen@tunmky.fi

Turun NMKY

Sirkkalankatu 27

20700 Turku