YMCA TURKU – hupparitilaus, deadline 19.8. sunnuntai

Tilaa uusi YMCA TURKU -huppari!

Perinteinen malli 42,00 euroa
Vetoketjullinen malli 44,00 euroa
Huppareita on valittavissa kolmena eri värinä: tummansininen (marin), punainen ja meleerattu harmaa. Molemmista on valittavana lady-malli.
Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä verkkopankissasi tai luottokortilla. Voit myös valita laskun, jonka saat pdf-muodossa. PDF-laskulla on maksuaikaa yksi viikko.

HUOM! (Edit 14.8.) Tämä tuotetilaus on avoinna 19.8. saakka. Valmiit maksetut tuotteet on noudettavissa elokuun lopulla/syyskuun alussa Turun NMKY:n toimistolta,
Sirkkalankatu 27, 20700 Turku. Jokainen tilauksen tehnyt saa sähköpostitse tiedon, kun valmiit hupparit on noudettavissa.
Tästä lisäinfoa ja tilauslomakkeelle

Uusia sukeltajanalkuja kerhoon!

”Snorkkelikerho kokoontuu Turun uimahallilla ja on tarkoitettu 7-14 vuotiaille uimataitoisille tytöille ja pojille.
Kerhossa opiskellaan snorkkelisukelluksen perustaitoja, pelataan ja leikitään vedessä koulutettujen ohjaajien kanssa.”

Kiinnostaisiko sukellusharrastuksen aloitus? Turun NMKY:n sukellusjaoston snorkkelikerhovuorot starttaavat infotilaisuudella torstaina 9.8. klo 18 Sukellusjaoston kerhotiloissa (”Bunkkeri”, Sirkkalankadun ja Kaskenkadun kulman sisäpihalla) ja hallivuorot alkavat viikolla 33 su 19.8.

Lisätietoa sukeltajien sivuilta

Ohjaajakoulutusten ilmoittautuminen on jo käynnissä!

Hei sinä kesän riparilla ollut – varmista myös ensi kesän paikka Harvan leireillä!

Ohjaajakoulutukset on tarkoitettu rippikoulun käyneille ja sitä vanhemmille nuorille. Koulutus on kolmivuotinen ja se antaa joka vuosi lisää valmiuksia toimia ohjaajana lasten- ja nuortenleireillä tai muussa toiminnassa. Koulutuksiin voi osallistua vaikkei olisi käynyt rippileiriä Turun NMKY:llä. Jokainen koulutusvuosi on itsenäinen kokonaisuus ja niihin ilmoittaudutaan erikseen.

Koulutukset alkavat aina syyskauden alussa ja päättyvät huhti-toukokuussa.

Lisätietoa koulutuksista

Ilmoittautuminen koulutuksiin:

Isoskoulutus

Apujohtajakoulutus

Semijohtajakoulutus