Erävaellus

Erävaelluksia järjestetään hiihtovaelluksina joka toinen kevät, pääsiäisenä.

Vaellukset on tarkoitettu yli 14-vuotiaille. Ennakkokokemusta ei tarvita, voit lähteä mukaan opettelemaan hiihtoa ja eräolosuhteissa toimimista. NMKY:ltä löytyy kattavasti varusteita, joita osallistujat voivat lainata.

Seuraava vaellus järjestetään pääsiäisenä 2017 Saariselän alueelle 12.-17.4.

Lähtö ke 12.4: Turun NMKY:ltä, Sirkkalankatu 27, autoilla Mellilään klo 16.00. Mellilässä lastaudutaan bussiin (yhteiskyyti partiolaisten kanssa) ja lähdetään klo 18.00 kohti Saariselkää.

Paluu ma 17.4: NMKY:lle noin klo 12.00 (Mellillä n. klo 10.00)

Hinta: Vaelluksen hinta on max 250€ (riippuen lähtijämäärästä), varausmaksu 100€. Hinta sisältää kuljetuksen, varustelainaukset NMKY:ltä, ruokailut luonnossa sekä loppusaunan.

Osallistujat kustantavat itse bussimatkan eväs/ruokatarpeet sekä vaelluksella tarvittavat lisukkeet ja pikaenergiat yms.

Vaelluksella liikutaan hiihtäen. Retkisuksia voi lainata Turun NMKY:ltä, myös eräsiteisiin sopivia talvisaappaita on muutamia. Yövymme 3 yötä teltoissa tai autiotuvissa, joten hyvä talvimakuupussi ja -alusta on tarpeen. Rinkkoja voi olla mahdollista lainata kaupungin retkipajan kautta. Ruoka valmistetaan itse retkikeittimillä.

Pääsiäisvaellus vaatii toteutuakseen vähintää kuusi osallistujaa. Ilmoittautuminen on sähköinen, siihen pääsee klikkaamalla alla olevaa mainoskuvaa. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu, joka palautetaan jos reissu ei toteudu. Varausmaksua ei palauteta, mikäli peruutat osallistumisesi ilman pätevää syytä ja lääkärintodistusta. Ilmoittautuminen päättyy 7.12.2016.

Osallistujien kesken pyritään keväällä järjestämään yhteinen tapaaminen ennen reissua.

Kuvaa klikkaamalla ilmoittautumaan!

 

paasiaisvaellusmainos-2016