Hansahanke

Turun NMKY tekee nuorisotyötä Hansan kauppakeskuksessa yhteistyössä Kauppakeskus Hansan ja Turun kaupungin nuorisopalveluiden kanssa. Hanke on käynnistetty syksyllä 2017 ja jatkuu kevääseen 2018. Toiminnan jatkosta päätetään tämän pilottikauden jälkeen.

Hansan kauppakeskuksessa Kultatalon toisessa kerroksessa on Pop-up nuorisotila, joka on auki joka arkipäivä klo 14-20.45. NMKY vastaa tilan toiminnasta maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin, Turun kaupungin nuorisopalvelut keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tilassa on läsnä aina vähintään kaksi työntekijää. Nuorisotilatyön lisäksi teemme jalkautuvaa nuorisotyötä n. kerran viikossa keskiviikkona tai perjantaina.

Hankkeen tavoitteena on tarjota nuorille mielekäs paikka vapaa-ajan viettoon turvallisten aikuisten seurassa. Tarvittaessa nuoria ohjataan muiden palveluiden piiriin. Jalkautuvassa työssä kohtaamme myös niitä nuoria, jotka eivät tilassa käy tai ovat tilan ikähaarukan ulkopuolella. Keskiössä on nuoren yksilöllinen kohtaaminen ja kuuleminen. Nuorisotyöllä kauppakeskuksessa pyritään lisäämään turvallisuuden tunnetta  eteenkin nuorten keskuudessa.

Hansan Pop Up-nuorisotila on avoinna ma-pe klo 14-20.45

Tilan ikäraja on 13-17 vuotta

Tilan omat somekanavat:

Facebook: www.facebook.com/popuphansa/

Instagram: @hansanpopup.nuorisotila

Hansahankkeesta voit kysellä lisää hanketyöntekijöiltä:
Vilma Suominen
044 292 9898
sähköposti: @ymca.fi

Miku Aalto
050 571 5352
sähköposti: @ymca.fi