Kristika Turku tarvitsee Sinua

Hei Sinä, joka haluat olla auttamassa nostamaan Turkua takaisin koripallon korkeimmalle sarjatasolle. Tule mukaan Turun NMKY:n miesten edustusjoukkueen, Kristika Turun, taustalle. Erilaisia rooleja on tarjolla. Pääperiaatteenamme on pitää hauskaa samalla kun autamme edustusjoukkuetta menestymään. Jokainen käsipari on tarpeen, joten rohkeasti mukaan vaan!

Tässä muutamia esimerkkejä mihin tarvitsemme toimijoita.

– Toimitsijoita ottelutapahtumiin

– Tilastonikkareita ottelutapahtumiin

– Järjestysmiehiä

– Lipunmyyjiä

– Buffettimyyjiä

– Varainkeruuta (lisätietoja annetaan kiinnostuneille)

– Ottelutapahtumien yleisjärjestelyä.

Innokkaasti mukaan reippaalla mielellä, kaikki vapaaehtoista ja oman ajankäytön mukaisesti.

Lisätietoja: Ken Forslund, Kristika Turku GM, puh. 0440-240274 email. ken@kristikaturku.fi

Mikrotytöt aloittavat koriksen TuNMKY:ssä

TuNMKY käynnistää uutena ryhmänä mikrotyttöjen joukkueen toiminnan! Mikrotytöt (08-09 syntyneet) ovat peruskoulun toisella ja kolmannella luokalla. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa ja osallistuu alueen sarjatoimintaan. Joukkuetta valmentavat seuramme valmennuspäällikkö Hannu Naumanen sekä valmentajat Ella Hytönen ja Laura Hamdi. Harjoitukset ovat Martin koulussa keskiviikkona klo 16.00 -17.00 ja Luolavuoressa perjantaina klo 16.00 -17.00.
Ilmoittautuminen joukkueeseen on nyt käynnissä. Lähde mukaan hyvään seuraan! Ilmoittautumiseen pääset ja lisätietoja saat os. http://www.tunmky.fi/liikunta/koripallo/joukkueet/mikrojuniorit/

Koriksesta hyvä harrastus yhä usemammalle. Lisenssimäärät jatkavat kasvuaan

Koriskausi on joukkueitten toiminnan osalta saatu päätökseen.  Kesällä vielä leireillään ja heinäkuussa heittäydytään vapaalle. Joukkueiden toiminta jatkuu sitten taas elokuussa koulujen alettua.

TuNMKY:n lisenssimäärät jatkavat kasvuaan nyt jo neljättä vuotta. Tällä kaudella Suomen Koripalloliiton lisenssin ostaneita TuNMKY:ssä on 276. Kasvua viime kauteen on 43 lisenssiä. Lisenssipelaajien lisäksi TuNMKY:llä on kaksi harrasteryhmää, joten kaikkiaan korista pelaa ja harjoittelee yli 300 lasta, nuorta ja aikuista.

Neljä vuotta sitten luku oli 150, joten kasvuvauhti on ollut hurjaa. Kasvun ovat mahdollistaneet seuran toimintaan mukaan saadut uudet osaavat valmentajat ja joukkueenjohtajat sekä hyvä yhteistyö Turun kaupungin kanssa. Olemme toistaiseksi saaneet kaupungilta toimintaamme riittävästi tiloja. Koris on myös valtakunnallisesti ollut hyvässä nosteessa viime vuosina. Olemme pystyneet tätä susijengin synnyttämää korisbuumia myös täällä seuratasolla hyödyntämään.  

Tällä hetkellä olemme 15:sta suurin korisseura. Edellisvuonna sijoitus oli 20.  Paikkamme on siinä mielessä hyvä, että kaikilla meitä isommilla seuroilla on mukana sekä tyttöjä että poikia, naisia ja miehiä. Me olemme tähän asti tarjonneet toimintaa vain pojille ja miehille. Kaikista seuroista (yhteensä 196) meillä on viime kaudesta ollut neljänneksi eniten kasvua.

Haluamme tehdä Turusta koriskaupungin ja jatkaa maltillisesti kasvuamme. Ensi kaudelle on saatu mukaan ennätysmäärä valmentajia, joten voimme tarjota yhä useammalle lapselle mahdollisuuden löytää koriksesta itselleen hyvän harrastuksen.

Ensimmäistä kertaa aloitamme myös tyttöjen toiminnan. Tämän kauden Pikkususijoukkueissa olevista tytöistä kootaan mikrotyttöjen joukkue.  

Asetimme neljä vuotta sitten isoja tavoitteita toiminnallemme. Tuolloin kirjasimme, että vuoteen 2020 mennessä haluamme pelata valtakunnallisesti menestyvää juniorikoripalloa ja tarjoamme paikallisesti kiinnostavaa ja laadukasta seuratoimintaa.

Teemme myös edustuskoripalloa ja valtaosaltaan omista kasvateista koostuva edustusjoukkueemme Kristika Turku tavoittelee menestystä ja pelaa kiinnostavaa koripalloa valtakunnallisessa I A-divisioonassa.  

Kiitos kuluneesta kaudesta kaikille TuNMKY:n koriksen tekijöille ja koriksen ystäville.