Turun NMKY:n kesän kestosuosikki TuNMKY-koripallokoulu on 5.-8.6.2017. Ilmoittaudu mukaan

Turun NMKY:n kesän kestosuosikki TuNMKY-koripallokoulu on 5.-8.6.2017.

TuNMKY-koriskoulu on tarkoitettu 2006 – 2011 syntyneille pojille ja tytöille. TuNMKY-koriskoulu sopii yhtä hyvin koriksessa jo mukana oleville pelaajilla, kuin uusille koriksen ystäville. Ohjelmassa on koripallon perustaitojen opettelua ja muuta liikunnallista toimintaa. Myös viime vuonna suosittu perinteisten pelien peliluola on auki aina ruokatunnin aikaan.

TuNMKY-koripallokoulun hinta on TuNMKY:n pelaajille ja jäsenille 150 euroa.  Muille osallistujille 170 euroa. Hintaan kuuluu laadukkaan koripallotaitojen opetuksen lisäksi, lounas, vakuutus, koripallo ja leiripaita.

Päivittäin ohjattua toimintaa on klo 9.00 -16.00. Ilmoittautumiseen oheisesta linkistä.  https://www.lyyti.in/TuNMKY-koripallokoulu2017

Teemu Rannikko Summer Camp 8.-9.6.2017

TEEMU RANNIKKO – SUMMER CAMP 2017 ilmoittautuminen on avattu 17.2.2017

Korisliigakenttiä hallitseva takamiesmaestro Teemu Rannikko on opastamassa uusia ”Taikureita” kesällä Turun NMKY:n leirillä.

Teemu Rannikko Summer Camp 2017 järjestetään 8.-9.6.2017 Turussa. Harjoittelu tapahtuu Samppalinnan palloiluhallissa ja sen välittömässä lähiympäristössä.

Leirin rehtorina toimii Turun NMKY:n oma kasvatti ja kauden 2015-2016 Korisliigan kolminkertainen kuukauden pelaaja sekä 2015 MVP Teemu Rannikko! Mukana myös naiskoripallon legenda Turun Riennon kasvatti Tiina Sten!

Hinta 125 €/osallistuja (Turun NMKY:n jäsen 10 € alennus, sisarukset 10 € alennus). Hinta sisältää osallistumisen, lounaan, leiripaidan, yhteiskuvan Teemun ja Tiinan kanssa sekä diplomin. Oma pallo mukaan! Muista tarkistaa, että leiriläisellä on voimassa oleva vakuutus.

Leiriläisillä mahdollisuus majoitukseen Kylpylähotelli Caribiassa. Leiriläiset saavat hotellihuoneesta -20% alennuksen / huone päivän hinnasta, alennuskoodin saa ilmoittautumisen vahvistusviestissä.

 

Ilmoittautuminen sunnuntaihin 7.5.2017 mennessä osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/teemu_rannikko_summer_camp_2017

Lisätietoja: puh 044-0240274 tai teemucamp@gmail.com

Åland Basket Camp (ÅBC) – “ulkomaanleiri” Ahvenanmaalla, ilmoittautudu mukaan

Åland Basket Camp (ÅBC) – “ulkomaanleirin” Ahvenanmaalla, Godbyn Idrottscenterissä heti juhannuksen jälkeen 27.6-1.7.2017. Leiri on tarkoitettu -03, -04, -05, -06, -07 ja -08 syntyneille tytöille ja pojille. Leiri alkaa Turun Satamasta tiistaina 27.6. klo 8.45  ja päättyy samaan paikkaan lauantaina 1.7. klo 19.50.
Leirillä on ohjelmassa laji- ja tukiharjoitusten lisäksi mm: leiripelit ja tähtipelaajan vierailu. Aikaisempien vuosien vapaa-ajan suosikkiohjelma – uimahalli monipuolisine aktiviteetteineen leiriläisten käytössä, tänä vuonna vielä edellisiä vuosia enemmän!
Valmennuksesta vastaavat koulutetut korisvalmentajat, valmennustiimissä mm. alle 15-vuotiaiden poikien maajoukkueen päävalmentaja Petka Lehtinen.
Leirin hinta Turun NMKY:n joukkueiden pelaajille ja muille Turun NMKY:n jäsenille 400 €, muille 410 €, sis. laivamatkat, majoitukset, ruoat, harjoitukset, tutustumisen Maarianhaminaan, minigolfin ja korisleiripaidan. Ilmoittautuminen osoitteessa: lyyti.in/abc2017

Tästä ÅBC:n sivulle.

TuNMKY:n edustusjoukkue Kristika Turku on oikeutettu hakemaan sarjapaikkaa koripallon I A-divisioonaan

TuNMKY:n edustusjoukkue Kristika Turku sijoittui upean kauden päätteeksi toiseksi päättyneessä koripallon 1B-divisioonassa. Sarjamääräysten mukaan finaalien hävinnyt joukkue olisi pelannut noususta 1A-divisioonaan, 1A-sarjan viimeisen joukkueen Järvenpään Koripalloseuran kanssa.

Suomen Koripalloliitto on kuitenkin hallituksen kokouksessaan 20.3. päättänyt täydentää rankingin mukaisesti 1A-divisioonaa 12 joukkueen sarjaksi pelikaudelle 2017-2018.  Tämä tarkoittaa sitä, että Kristika Turku on oikeutettu hakemaan sarjapaikkaa 1A-divisioonaan.

Sarjapaikkaa 1A-divisioonaan haetaan Suomen Koripalloliitolta 15.5 mennessä. Sarjapaikan edellytyksenä on sarjalisenssivaatimusten täyttäminen. Suomen Koripalloliiton hallitus myöntää sarjapaikat 1A-divisioonaan kesäkuun kokouksessaan.

Valmistelut on käynnistetty, jotta Kristika Turku voisi hakea sarjapaikkaa 1A-divisioonaan.

Lisätietoja asiassa antavat:

Joukkueen General Manager Ken Forslund 044-0240274 ken@kristikaturku.fi

Urheilutoiminnanjohtaja Marja Miettinen 045-2321458 marja.miettinen@tunmky.fi

Aloita koripallo

TuNMKY:n toiminnan tavoitteena on ottaa mukaan kaikki koripallosta kiinnostuneet lapset, nuoret ja aikuiset. Joukkueiden sivuilta saat lisätietoa toiminnasta ja yhteystiedoista löydät joukkueiden valmentajan ja joukkueenjohtajan. Ota rohkeasti yhteyttä ja aloita harrastus mukavassa seurassa.

TuNMKY:llä on joukkueet kaikissa juniori-ikäluokissa, mikropojista A-poikiin. Edustusjoukkue pelaa valtakunnallisessa I-divisioonassa. Pikkususijoukkueet on tarkoitettu kaikille esikoululaisille ja ekaluokkalaisille. Sixty, miesten joukkue pelaa III-divisioonassa ja Namika Basket pelaa miesten IV ja V divisoonassa. Harrastekoripalloa on kahdessa eri ryhmässä 13-19 vuotiaille.

Pikkususijoukkueet (09-10 syntyneet) 
Pikkussusijoukueissa harjoitellaan kerran viikossa.  Toimintaan otetaan mukaan tytöt ja pojat. Ilmoittautuminen syksyn joukkueisiin 8.8. klo 16.00 alkaen.

Mini- (05-06 syntyneet) ja mikropojat (07-08 syntyneet)
Mikro- ja minijuniori joukkueet toimivat myös aloittelevien lasten sisääntulojoukkueina. Kaikki halukkaat, joukkueiden toimintasääntöjä noudattavat lapset otetaan toimintaan mukaan.  Ohjausta ja valmennusta eriytetään harjoitusten sisällä siten, että toimintaa voidaan toteuttaa kunkin osaamisen ja motiivien mukaan. Mikrojunioreiden päävalmentaja vastaa kaikkien mikrojuniorijoukkueiden toiminnasta. Minijunioreiden päävalmentaja vastaa kaikkien minijuniorijoukkueiden toiminnasta.

C-pojat (03- 04 syntyneet)
C-pojissa voidaan tehdä erillisiä harjoitusryhmiä osaamisen ja motivaation mukaan. Ikäluokan talentit ohjataan koripalloluokalle yläkouluun. Kaikille joukkueiden toimintasääntöjä noudattaville pelaajille tarjotaan mahdollisuus osallistua toimintaan valmentajaresurssien puitteissa. Ikäluokan päävalmentaja vastaa kaikkien pelaajien harjoittelun suunnittelusta ja toiminnan kokonaisuudesta.

B-pojat (01-02 syntyneet)
B-junioreissa tehdään erilliset ryhmät harrastejoukkueille ja kilpajoukkueille valmentajaresurssien puitteissa. Ryhmiin jako tapahtuu pelaajien osaamisen ja motivaation mukaan. Ikäluokan päävalmentaja vastaa kaikkien pelaajien harjoittelun suunnittelusta ja toiminnan kokonaisuudesta. Kaikille, jotka harjoittelevat tavoitteellisesti pyritään tarjoamaan mahdollisuus harjoitella kilparyhmissä. Ikäluokan talentit ohjataan urheilulukioon.

A-pojat (00-98 syntyneet)
A-ikäisissä tehdään erilliset ryhmät harrastejoukkueille ja kilpajoukkueille valmentajaresurssien puitteissa. Ikäluokan päävalmentaja vastaa kilparyhmien pelaajien harjoittelun suunnittelusta ja toiminnan kokonaisuudesta. Harrastejoukkueen vastuuvalmentaja vastaa harrasteryhmän toiminnan kokonaisuudesta. Ryhmiin jako tapahtuu pelaajien osaamisen ja motivaation mukaan. Kaikille, jotka harjoittelevat tavoitteellisesti pyritään tarjoamaan mahdollisuus harjoitella kilparyhmissä.

Sixty
Sixty aikuisten harrastejoukkue pelaa alueen III-divisioonassa.

Namika Basket
Namika Basket aikuisten harrastejoukkue pelaa alueen IV ja V-divisioonissa

Harrasteryhmät tarkoitettu kaikille 13-19-vuotiaille koripallosta kiinnostuneille. Harjoittelu on maksutonta, ja mukaan pääsee missä vaiheessa tahansa. Lisätietoa tulossa elokuun alussa.

 

 

Kauden 2016─2017 kausimaksut

Kauden 2016─2017 kausimaksut on nyt julkaistu. Kausimaksut laskutetaan kolmessa erässä elokuun lopussa, joulukuussa ja helmikuussa. Kausimaksut kattavat toiminnan ajalla 1.6.2016─31.5.2017. Kausimaksut ovat samat kuin kaudella 2015-16.

 

Kauden 2016-2017 kausimaksut / junioripelaaja / kausi

 • A-pojat kilpa                                                         910 euroa (360, 275, 275)
 • B-pojat                                                                  815 euroa (315, 250, 250)
 • C-pojat                                                                  700 euroa (300, 200, 200)
 • Minipojat                                                               540 euroa (240,150,150)
 • Mikropojat                                                            430 euroa (200, 115,115)
 • Vesselit                                                                   120 euroa (60, 60)
 • Namika Basket                                                     200 euroa (100, 100)

Seuran laskuttama kausimaksu sisältää:

 • ohjatut harjoitukset ja valmennuksen seuran linjan mukaisesti
 • pelaajalisenssin
 • peliasut
 • valmentajien palkat, kulukorvaukset ja valmentajalisenssit
 • valmentajien koulutuksen (sopimuksien mukaan)
 • joukkueiden sarjamaksut & erotuomariennakko
 • joukkueiden salivuorovaraukset
 • joukkueille keskitetysti hankittavat tarvikkeet (pöytäkirjat)
 • seuran junioritoiminnan organisointi ja johtaminen
 • seurasiirrot
 • pelaajien ryhmävakuutus alle 16-v.
 • seuran yhteiset tilaisuudet
 • hallinnon palvelut
 • TuNMKY:n jäsenmaksu

 

Kun pelaaja/huoltaja toimittaa seuralle pelaajatietolomakkeen, hän samalla sitoutuu maksamaan koko kauden kausimaksun. Mikäli kuitenkin pelaaja loukkaantuu kesken kauden tai harjoitustaukoa on yli kolme kuukautta, tulee siitä ilmoittaa välittömästi toiminnanjohtajalle.

Kausimaksun lisäksi kauden aikana pelaajille tulee maksuja joukkueen toiminnan arvioiduista muista kuluista (pelimatkat, eromarikustannukset, mahd. lämmittelyasuhankinnat (seuran ohjeiden mukaiset), turnaukset, harjoitus- ja pelivälineet ja muu toiminta. Nämä maksut riippuvat siitä, miten joukkueet rahoittavat toimintansa.

Aikuisjoukkueiden maksu määräytyy harjoitussalin ja harjoitustuntimäärän mukaan, ja joukkuekohtaiset maksut määritellään heti kun kauden 2016 – 2017 salivuorot ovat selvillä.