Aloita koripallo

Toiminnan tavoitteena on ottaa mukaan kaikki koripallosta kiinnostuneet lapset, nuoret ja aikuiset. Joukkueiden sivuilta saat lisätietoa toiminnasta ja yhteystiedoista löydät joukkueiden valmentajat ja joukkueenjohtajat. Ota rohkeasti yhteyttä ja aloita harrastus mukavassa seurassa.

Pikkususijoukkueet (10-11 syntyneet tytöt ja pojat)
Pikkususijoukkueisiin ovat tervetulleita kaikki päiväkoti-ikäiset ja ensimmäisellä luokalla olevat aloittelevat koripallon harrastajat. Pikkussusijoukueissa harjoitellaan kerran viikossa.

Supermikrojoukkueet (2010 syntyneet pojat) Tähän ryhmään siirtyvät Pikkususissa kaudella 2016-2017 olleet 2010 syntyneet pojat. Supermikroilla on harjoituksia 2 kertaa viikossa, lisäksi ystävyysotteluita ja harjoitusturnaukset, yksi syksyllä ja yksi keväällä.

Mini- (06-07 syntyneet) ja mikropojat ja mikrotytöt 08-09 syntyneet

Mikrojuniorit ovat peruskoulun toisella ja kolmannella luokalla. Minijuniorit ovat neljännellä ja viidennellä luokalla.  Mikro- ja minijuniori joukkueet toimivat myös aloittelevien lasten sisääntulojoukkueina. Kaikki halukkaat, joukkueiden toimintasääntöjä noudattavat lapset otetaan toimintaan mukaan

C-pojat (04- 05 syntyneet)
C-pojissa voidaan tehdä erillisiä harjoitusryhmiä osaamisen ja motivaation mukaan. Ikäluokan talentit ohjataan koripalloluokalle yläkouluun. Ikäluokan päävalmentaja vastaa kaikkien pelaajien harjoittelun suunnittelusta ja toiminnan kokonaisuudesta.

C-poikien harrastejoukkue 04-05 syntyneet harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja osallistuu alueen sarjaan.

B-pojat (02-03 syntyneet)
B-junioreissa ikäluokan päävalmentaja vastaa kaikkien pelaajien harjoittelun suunnittelusta ja toiminnan kokonaisuudesta. Ikäluokan talentit ohjataan urheilulukioon.

A-pojat (01-99 syntyneet)
Ikäluokan päävalmentaja vastaa kilparyhmien pelaajien harjoittelun suunnittelusta ja toiminnan kokonaisuudesta. Kaikille, jotka harjoittelevat tavoitteellisesti pyritään tarjoamaan mahdollisuus harjoitella kilparyhmissä.

Harrastejoukkue A- ja B- ikäisille nuorille (99-03 syntyneet pojat) Toimintaan mukaan ovat tervetulleita kaikki urheiluseurassa, koulussa tai pihapeleissä peruskoripallotaidot omaavat nuoret.  Joukkue ei osallistu virallisiin sarjoihin. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti pelaamista ja perustaitojen kertaamista osallistujien omien toiveiden mukaisesti.  Toimintaan voi ilmoittautua paikan päällä. Syksy maksaa  50 euroa. Ilmaiseksi toimintaa voi kokeilla kaksi kertaa.

Sixty
Sixty aikuisten harrastejoukkue pelaa alueen III-divisioonassa.

Namika Basket
Namika Basket aikuisten harrastejoukkueella on kaksi joukkuetta, jotka pelaavat alueen IV- ja V-divisioonassa.

Kaikille avoimet harrasteryhmät, jotka on toteutettu  yhteistyössä Turun Kaupungin kanssa on  tarkoitettu kaikille 13-19-vuotiaille koripallosta kiinnostuneille. Harjoittelu on maksutonta, ja mukaan pääsee missä vaiheessa tahansa. Harjoitukset pidetään kerran viikossa, keskiviikkoisin. Koripallon harrasteryhmässä harjoitellaan koripallon perustaitoja, pelataan ja kohotetaan kuntoa.