Aloita koripallo

Toiminnan tavoitteena on ottaa mukaan kaikki koripallosta kiinnostuneet lapset, nuoret ja aikuiset. Joukkueiden sivuilta saat lisätietoa toiminnasta ja yhteystiedoista löydät joukkueiden valmentajan ja joukkueenjohtajan. Ota rohkeasti yhteyttä ja aloita harrastus mukavassa seurassa.

Pikkususijoukkueet (09-10 syntyneet)
Pikkususijoukkueisiin ovat tervetulleita kaikki päiväkoti-ikäiset ja ensimmäisellä luokalla olevat aloittelevat koripallon harrastajat. Pikkussusijoukueissa harjoitellaan kerran viikossa.

Mini- (05-06 syntyneet) ja mikropojat (07-08 syntyneet)
Mikro- ja minijuniori joukkueet toimivat myös aloittelevien lasten sisääntulojoukkueina. Kaikki halukkaat, joukkueiden toimintasääntöjä noudattavat lapset otetaan toimintaan mukaan.  Ohjausta ja valmennusta eriytetään harjoitusten sisällä siten, että toimintaa voidaan toteuttaa kunkin osaamisen ja motiivien mukaan. Mikrojunioreiden päävalmentaja vastaa kaikkien mikrojuniorijoukkueiden toiminnasta. Minijunioreiden päävalmentaja vastaa kaikkien minijuniorijoukkueiden toiminnasta.

C-pojat (03- 04 syntyneet)
C-pojissa voidaan tehdä erillisiä harjoitusryhmiä osaamisen ja motivaation mukaan. Ikäluokan talentit ohjataan koripalloluokalle yläkouluun. Ikäluokan päävalmentaja vastaa kaikkien pelaajien harjoittelun suunnittelusta ja toiminnan kokonaisuudesta.

B-pojat (01-02 syntyneet)
B-junioreissa ikäluokan päävalmentaja vastaa kaikkien pelaajien harjoittelun suunnittelusta ja toiminnan kokonaisuudesta. Ikäluokan talentit ohjataan urheilulukioon.

A-pojat (00-98 syntyneet)
Ikäluokan päävalmentaja vastaa kilparyhmien pelaajien harjoittelun suunnittelusta ja toiminnan kokonaisuudesta. Kaikille, jotka harjoittelevat tavoitteellisesti pyritään tarjoamaan mahdollisuus harjoitella kilparyhmissä.

A- ja B- ikäisille nuorille (98-02 syntyneet pojat) tarkoitettu harrastejoukkue kokoontuu sunnuntaisin Luolavuoren koululla klo 15.30 – 17.00. Toimintaan mukaan ovat tervetulleita kaikki urheiluseurassa, koulussa tai pihapeleissä peruskoripallotaidot omaavat nuoret.  Joukkue ei osallistu virallisiin sarjoihin. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti pelaamista ja perustaitojen kertaamista osallistujien omien toiveiden mukaisesti.  Toimintaan voi ilmoittautua paikan päällä. Kevät maksaa  50 euroa. Ilmaiseksi toimintaa voi kokeilla kaksi kertaa. Ensimmäinen kerta on 8.1.

Kysy lisää Hannu 0504112281 hannu.naumanen@tunmky.fi tai  Maikku 452321458, maikku.miettinen@tunmky.fi

Sixty
Sixty aikuisten harrastejoukkue pelaa alueen III-divisioonassa.

Naimka Basket
Namika Basket aikuisten harrastejoukkueella on kaksi joukkuetta, jotka pelaavat alueen IV- ja V-divisioonassa.

Harrasteryhmät, jotka on toteutettu  yhteistyössä Turun Kaupungin kanssa on  tarkoitettu kaikille 13-19-vuotiaille koripallosta kiinnostuneille. Harjoittelu on maksutonta, ja mukaan pääsee missä vaiheessa tahansa. Harjoitukset pidetään kerran viikossa, keskiviikkoisin. Koripallon harrasteryhmässä harjoitellaan koripallon perustaitoja, pelataan ja kohotetaan kuntoa.