Aloita koripallo

Toiminnan tavoitteena on ottaa mukaan kaikki koripallosta kiinnostuneet lapset, nuoret ja aikuiset. Joukkueiden sivuilta saat lisätietoa toiminnasta ja yhteystiedoista löydät joukkueiden valmentajat ja joukkueenjohtajat. Ota rohkeasti yhteyttä ja aloita harrastus mukavassa seurassa.

Pikkususijoukkueet (11-12 syntyneet tytöt ja pojat)
Pikkususijoukkueisiin ovat tervetulleita kaikki päiväkoti-ikäiset ja ensimmäisellä luokalla olevat aloittelevat koripallon harrastajat. Pikkussusijoukueissa harjoitellaan kerran viikossa.

Supermikrojoukkueet (2010 syntyneet pojat) Tähän ryhmään siirtyvät Pikkususissa kaudella 2016-2017 olleet 2010 syntyneet pojat. Supermikroilla on harjoituksia 2 kertaa viikossa, lisäksi ystävyysotteluita ja harjoitusturnaukset, yksi syksyllä ja yksi keväällä.

Mini- (06-07 syntyneet) ja mikropojat ja mikrotytöt 08-09 syntyneet

Mikrojuniorit ovat peruskoulun toisella ja kolmannella luokalla. Minijuniorit ovat neljännellä ja viidennellä luokalla.  Mikro- ja minijuniori joukkueet toimivat myös aloittelevien lasten sisääntulojoukkueina. Kaikki halukkaat, joukkueiden toimintasääntöjä noudattavat lapset otetaan toimintaan mukaan

C-pojat (04- 05 syntyneet)
C-pojissa voidaan tehdä erillisiä harjoitusryhmiä osaamisen ja motivaation mukaan. Ikäluokan talentit ohjataan koripalloluokalle yläkouluun. Ikäluokan päävalmentaja vastaa kaikkien pelaajien harjoittelun suunnittelusta ja toiminnan kokonaisuudesta.

C-poikien harrastejoukkue 04-05 syntyneet harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja osallistuu alueen sarjaan.

B-pojat (02-03 syntyneet)
B-junioreissa ikäluokan päävalmentaja vastaa kaikkien pelaajien harjoittelun suunnittelusta ja toiminnan kokonaisuudesta. Ikäluokan talentit ohjataan urheilulukioon.

A-pojat (01-99 syntyneet)
Ikäluokan päävalmentaja vastaa kilparyhmien pelaajien harjoittelun suunnittelusta ja toiminnan kokonaisuudesta. Kaikille, jotka harjoittelevat tavoitteellisesti pyritään tarjoamaan mahdollisuus harjoitella kilparyhmissä.

Harrastejoukkue 15-19 vuotiaille

Olisiko kiva pelata korista? Oletko 15-19 vuotias? Olitpa sitten kokeneempi donkkaaja tai rookie, niin nyt on mahdollista aloittaa kevyt korisharrastus. Tarjolla on iloista pelailua hyvässä porukassa, jossa tärkeintä on hauskanpito. Paikalla ohjaaja, joka pitää huolen tunnin laadusta ja turvallisuudesta. Tuntien pääpaino on pelaamisessa.
Paikka: Teräsrautelan koulu, Suikkilan yksikkö (Käynti pukutiloihin ulko-oven jälkeen oikealle pukuhuonekäytävään, saliin käytävää eteenpäin ja portaat ylös.) Osoite: Talinkorventie 16, 20320 Turku
Aika: Lauantaisin klo 13:30 – 14:45. 13.1.2018 – 12.5.2018 (ei 31.3)
ILMOITTAUDU MUKAAN: https://www.lyyti.in/AjaBharraste2018

Hinta 100 €

Sixty
Sixty aikuisten harrastejoukkue pelaa alueen III-divisioonassa.

Namika Basket
Namika Basket aikuisten harrastejoukkueella on kaksi joukkuetta, jotka pelaavat alueen IV- ja V-divisioonassa.

Kaikille avoimet harrasteryhmät, jotka on toteutettu  yhteistyössä Turun Kaupungin kanssa on  tarkoitettu kaikille 13-19-vuotiaille koripallosta kiinnostuneille. Harjoittelu on maksutonta, ja mukaan pääsee missä vaiheessa tahansa. Harjoitukset pidetään kerran viikossa, keskiviikkoisin. Koripallon harrasteryhmässä harjoitellaan koripallon perustaitoja, pelataan ja kohotetaan kuntoa.