Coach’s corner (5.9)

Biddy Tampereella

 

3.9.2016 aikaisin aamulla lähti kolme erilaisia kyytiä kohti Tamperetta osallistuakseen

Biddy – leirille. Tavoitteena on päästä joko pikku-Biddy Espanjaan ensi vuoden kesällä tai USA: n reissulle ensi keväänä.  Nuoremmat pojat hakevat Espanjaan ja vanhemmat Biddyn varsinaiselle reissulle USA:aan

TuNMKY:n 04/05 syntyneitä poikia Raholan leirille lähti yhteensä seitsemän.

Harjoitukset olivat hyviä, monipuolisia, perustuen perusasioihin ja pelin lukemiseen. Valmentajat olivat nykyisiä tai entisiä maajoukkuevalmentajia.

Harjoitukset menivät hyvin ja illan majoitukset olivat eri puolilla Tamperetta .

Allekirjoittanut ja Rantapaju Senior plus 6 korisjunnua pääsivät majoittumaan kuuluisaan Amurin vanhaan kortteliin heti Pyynikin palloiluhallin alapuolelle.

Alkuilta meni suihkussa ja iltapalan merkeissä. Noin puoli kahdeksan aikoihin pojat saivat hienon idean: leikitään piilosta. Piilosta on hieman haasteellista leikkiä 5 H + K kerrostalossa. Haasteellista, mutta ei mahdotonta eli pojat piiloon ja valmentaja heitä etsimään. Tässä saimme kulumaan n. 1 1/ 2 tuntia, kunnes alkoi Haluatko Miljonääriksi – ohjelma. Ohjelman aikana saimme tietää (pelaajiemme toimesta), että Suomen kansallislintu on Turun Linna, ja että ”hyvän huomenen – lahjan ” häiden jälkeen morsiammelle antaa putkimies.

Yleistietojen lisäksi pojat pärjäsivät Biddy-leirillä hienosti ja saivat hyvää palautetta nimenomaan perusasioiden hallinasta.

Toivotaan, että moni pääsee jatkoon ja että Namikan poikia näkyy sekä Espanjassa, että Amerikassa! Sitä ennen toki odotamme kutsua Biddyn kakkostason leirille Kisakeskukseen syyskuun lopulla.

T. Jykke ja Perttu