Pikkusudet 2010 -2011 syntyneet tytöt ja pojat

Tälle sivulle tulee tiedot syksyllä 2018 alkavista ryhmistä viimeistään elokuun 15:stä päivä.

 

TuNMKY:n pikkusudet, 2011 -2012 syntyneet tytöt ja pojat

TuNMKY:n Pikkususijoukkueisiin ovat tervetulleita kaikki esikoululaiset ja ekaluokkalaiset tytöt ja pojat.  Harjoituksia on kerran viikossa. Katso harjoitusajat alla. Syksyisin ja keväisin joukkueiden toiminnan päättä kaikkien joukkueiden yhteinen pelitapahtuma.

Koripallotaitojen lisäksi harjoitukset kehittävät lapsien havaintomotorisia, kognitiivissia ja sosiaalisia kykyjä ja taitoja.  Toiminta on tasavertaista, positiivista, mielekästä ja hauskaa. Toiminnasta vastaavat liikunnan ammattilaiset.

Ilmaiset kokeiluharjoitukset

Pelaaja voi käydä kokeilemassa harjoituksia ilmaiseksi kahdesti.  Sen jälkeen hän sitoutuu toimintaan syyslukukauden ajaksi. Ilmoittautuminen varmistaa mahdollisuuden kokeiluun.  Jos lapsi tulee joukkueen harjoituksiin vielä kolmannen kerran, lähetetään huoltajalle maksu ko. lukukaudesta.

Jos lapsi aloittaa joukkueessa kesken kauden, sovitaan maksu erikseen.

Syyslukukausimaksu on 100 euroa.  Osuuspankin omistaja-asiakas saa 10 euron alennuksen. Maksu sisältää laadukkaat harjoitukset ja pelitapahtuman. Jokainen pelaaja saa lisäksi oman pallon ja osallistujapassin. Kaikki pelaajat pääsevät TuNMKY:n edustusjoukkueen peleihin maksutta. Myös vakuutusturva sisältyy maksuun.