Tähdet Kertovat -tyttökuoro

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tähdet Kertovat –kuoro
Tähdet Kertovat -tyttökuoro perustettiin vuonna 1996 ja on siitä asti ollut aktiivisesti osana Turun NMKY:n nuoriso- ja musiikkitoimintaa. Kuorossa laulaa viitisentoista tyttöä, joista nuorin on kakkosluokkalainen ja vanhin lukioikäinen. Kuorolaiset ovat Turun alueelta, muun muassa Turusta, Loimaalta ja Kaarinasta.

Ohjaus ja opetus

Kuoroa johtaa kuoron perustaja musiikin maisteri Ari Hynynen. Hynynen opettaa Kaarinan Valkeavuoren yläkoulun musiikkiluokkia. Lisäksi hän on säveltänyt, sanoittanut ja sovittanut useita kappaleita sekä julkaissut yhteistyössä muiden musiikinopettajien kanssa useita koulujen musiikin oppikirjoja.

Äänenhuollosta Tähdet Kertovat -kuorossa vastaa laulunopettaja Maarit Lindblom. Hän toimii myös laulunopettajana Turun NMKY:n musiikkiopistossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harjoitukset ja muu toiminta

Kuoro harjoittelee viikottain Turun NMKY:llä (Sirkkalankatu 27, 20700 Turku), perjantaisin kello 16.30-19.00. Kuoro esiintyy myös erilaisissa tapahtumissa, juhlissa ja yksityistilaisuuksissa. Kiinteänä osana kuoron toimintaa ovat kuoroleirit, erilaiset ääniteproduktiot, sekä ulkomaille suuntautuvat esiintymismatkat. Kuten viimeisin elokuussa 2016, joka suuntautui Kiinaan The 10th China Folk Art Festivaalille, ja televisioitiin yli miljardille katsojalle. Aikaisempia huippuhetkiä ovat mm. Euro-Disneyssä, Floridan Disney-Worldissä, Legolandissa ja Logomossa esiintymiset. Seuraava esiintyminen on 17.9.17 klo 14.00 Turun Aurajokirannassa, Apteekkimuseon edessä, NMKYn lavalla.

KUVA2_TK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuoro harrastuksena

Tähdet Kertovat -kuorolaiset ovat aktiivisia musiikin harrastajia, joille yhteistä on hyvä ja terve asenne laulamiseen ja yhdessä tekemiseen. Monilla kuorolaisilla on musiikkiluokkatausta ja monet soittavat jotain instrumenttia. Lisäksi kaikki kuorolaiset osaavat laulaa ainakin jonkin verran nuoteista.

Tähdet Kertovat tarjoaa laulamisen iloa, mukavaa yhdessäoloa sekä monipuolista musiikkikasvatusta. Kuoro on erittäin hyvä yhteisö yhdessä kasvamiseen ja haasteellisen toimintaan niin musiikissa kuin toveruudessa.

Tervetuloa mukaan laulamaan!

Vanhempaintoimikunta
Vanhempaintoimikunta on mukana kuoron tapahtumien ja käytännön asioiden ideoinnissa ja järjestelyissä. Toimikunta koostuu Tähdet Kertovat-kuorolaisten vanhemmista. Tervetuloa mukaan toimintaan – pienellä vaivalla paljon apua! Lisää tietoa löytyy intrasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

———————————————-

 

YHTEYSTIEDOT

Kuoronjohtaja, musiikin maisteri Ari Hynynen
gsm +358 50 5534730
hynynen.ari@gmail.com

Laulunopettaja Maarit Lindblom
gsm 040 735 8913
maarit.lindblom@gmail.com

Vanhempaintoimikunnan puheenjohtaja Kaisa Unkila
gsm +358 50 9667184
unkilakaisa@gmail.com

Kuoron Tili:
Turun NMKY/Tähdet Kertovat
Fi07 5713 4540 0140 80

Rahastonhoitaja Harri Lindblom
gsm 040 576 5270
harri.lindblom@gmail.com

(nettisivuihin liittyvät asiat Ari Hynynen, hynynen.ari@gmail.com)