Kiitos lahjoituksesta Jocke!

Jouko Jocke Nurmi lahjoitti 70 v. syntymäpäivänään lahjaksi saaneet rahat TuNMKY:n koripallon juniorityön tukemiseen. Turun NMKY:n urheilutoimenjohtaja Maikku Miettinen vastaanotti lahjasekin 2.11.2018 pelatussa Kristika Turku – Helsingin NMKY – ottelussa.

 

Kuva: Hannu Tuominen

Jocke on ollut TuNMKY:n koristoiminnassa mukana jo vuodesta 1972 ja hänen sydämensä on aina sykkinyt lajille. Hän on toiminut monissa seuramme eri tehtävissä, kuten mestaruussarja joukkueen markkinointiryhmän puheenjohtajana ja joukkueenjohtajana monissa eri joukkueissa,

Jockella on siis pitkät siteen Namikaan, myös hänen isänsä oli mukana Namikan koristoiminnassa ja äiti pelasi koripalloa Eiran Kisa-Veikoissa. Jocke löysi Irma vaimonsa koripallon kautta Turun NMKY:n mestaruussarjajoukkueen ottelun katsomosta. Jocken ja Irman lapset ovat myös viihtyneet korisparketilla, heidän poikansa Joni on voittanut A-junioreiden Suomen mestaruuden Namikan joukkueessa ja tytär Inna on voittanut N22-Suomen mestaruuden Turun Riennossa.

Jocke on edelleen lajin parissa, kun hän jatkaa erotuomaritehtävissä. Jocke on vuosien saatossa viheltänyt kunniakkaasti yli 2600 ottelua.

Lahjasummaksi kertyi mahtava summa, kaiken kaikkiaan 1400 euroa.

 

Kuva: Hannu Tuominen

 

TuNMKY:n koripalloväki kiittää Jockea tästä upeasta eleestä. Iso kiitos myös kaikille lahjoittajille. Varat tullaan käyttämään lyhentämättömänä koripallon juniorityöhön.