Markku aloitti Maahanmuuttajapalveluissa

Olen Markku Estala ja aloitin hanketyöntekijänä Turun NMKY:n maahanmuuttajapalveluissa elokuun alussa. Työskentelen yhdessä Olavi Katon työparina.

Asun perheeni kanssa Paimiossa. Koulutustaustani on kaupallinen taloushallinnon puolelta. Viime vuoden marraskuussa valmistuin Espoon Omniasta lähihoitajaksi. Erikoistumisalana lapset- ja nuoret.

Ennen NMKY:lle tuloa olen työskennellyt Turun Ensi- ja turvakodilla alaikäisten maahanmuuttajanuorten kanssa perheryhmäkodissa. Opiskeluun liittyvien harjoittelujen yhteydessä työskentelin Paimiossa Mannerheimin Lastensuojeluliiton, Lasten- ja nuorten kuntoutussäätiöllä useita kertoja. Aikaisempi työurani on luotto- ja perintäalalta. Sekä esimies, että asiantuntija tehtävissä, kahdessa suuressa perintätoimistossa.

Olen hyvin iloinen ja motivoitunut uudesta työstäni. On hienoa päästä työskentelemään NMKY:lle kokeneiden, osaavien, ja iloisten ihmisten joukkoon. Oma tavoitteeni on joka päivä oppia jotain uutta, ja täällä sen tavoitteen toteuttaminen, onnistuu hyvin. Palveluohjauksen malliin jota maahanmuuttajapalveluissa käytetään olen päässyt tutustumaan asiakkaiden kanssa työskennellessä ja perehdytyksessä.

Tervetuloa Turun NMKY:n ”namikaperheeseen” Markku!