YMCA175

NMKY:n 175-vuotis syntymäpäivien kunniaksi Euroopan NMKY järjestää yhdessä Englannin ja Walesin NMKY:den kanssa tapahtuman Lontoossa 4.-8.8.2019. YMCA175 (Y-M-C-A one-seven-five) tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti 16-35 -vuotiaille namikalaisille ohjaajille, mutta tapahtumassa on myös huomioitu muut NMKY:n vapaaehtoiset, työntekijät sekä jopa eläkkeelle jääneet. Tapahtuman paikkana on ExCeL London (messu- ja näyttelykeskus).

Turun Namikan järjestämän reissun ensisijainen kohderyhmä ovat namikalaiset 16-35 -vuotiaat tapahtumasta kiinnostuneet jäsenet. Jos et kuulu kohderyhmään, ole yhteydessä meihin ja katsotaan, miten pääset mukaan reissuun. Matkaporukka jaetaan tapahtuman aikana pienempiin ryhmiin, joista jokaisella on oma aikuinen vastuuhenkilö. Päivät aloitetaan aina yhdessä ja päätetään hostellille.

Ensimmäiset 20 ilmoittautunutta pääsevät mukaan ns. ”early bird -hinnalla, joka on 300-400 euroa. Tämän vaiheen ilmoittautuminen päättyy 27.1.2019.  Saat sähköpostiin 28.1. linkin, jonka kautta sinun tulee rekisteröityä tapahtumaan 30.1. mennessä!!! Ilman rekisteröitymistä et voi saada early bird-paikkaa ja -hintaa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen