Perustietoa kerhoista

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIETOJA

Kerhoihin ilmoittaudutaan sähköisesti ilmoittautumislinkkien kautta, jotka löytyvät Ajankohtaista kohdasta. Kerhojen viimeisimmät tiedot päivittyvät tänne nettisivuille. Kerhotoiminnasta yleisesti saat lisätietoja Mika Wallinilta p. 050 597 6030 tai mika.wallin@ymca.fi.

KERHOMAKSUT

Kerhomaksut maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu kattaa koko kerhotoiminnan – vakuutuksineen, materiaaleineen ja toimistokuluineen, sekä osan kerhonjohtajapalkkiosta.

Kerhojen hinnat vaihtelevat hieman johtuen kerhojen erilaisista kustannuksista. Jonkun kerhon maksu voi olla suurempi, koska toiminta edellyttää tiloja ja materiaaleja joista aiheutuu kustannuksia ”normaalia” enemmän.

KERHONJOHTAJAT

Kerhonjohtajina toimivat NMKY:n vapaaehtoiset kerhonohjaajat. He ovat iältään 15-30-vuotiaita ja suurin osa toiminut jo muutaman vuoden kerhonjohtajana tai ollut muuten aktiivisesti mukana toiminnassamme. Johtajilla on koulutusta ja kokemusta omasta lajistaan, kuten kiipeilystä tai snorklauksesta. Kaikille kerhonjohtajille NMKY tarjoaa kerhonjohtajakoulutusta, joka auttaa kerhonjohtamisessa. Kerhonjohtajat eivät saa palkkaa, ainoastaan pienen palkkion tekemästään työstä.

VALOKUVAAMINEN

Turun NMKY kuvaa ajoittain kerhotoimintaa. Kuvia käytetään NMKY:n tiedotteissa, jäsenlehdessä ja mainoksissa. Jos haluat ettei lastasi kuvata, niin muistathan ilmoittaa sen ilmoittautumisen yhdessä.

YLEISTÄ

Kerhoilla saatta olla erikoiskertoja, jolloin tehdään jotakin normaalista kerhotoiminnasta poikkeavaa. Kerhonjohtaja ilmoittaa näistä kerroista joko kerhossa tai sähköpostitse. Muistathan, että kerhoon on kohteliasta tulla ajoissa. Näin kerhokerta saadaan aloitettua mukavasti yhdessä. Jos et pääse jollakin kerhokerralla paikalle niin on kohtelista ilmoittaa siitä kerhonjohtajalle. Jos jostakin syystä et jatka enää ollenkaan kerhossa niin muista ilmoittaa siitäkin johtajallesi.