Turun NMKY:n kiipeilyvuorot

Turun NMKY:n kiipeilytoiminta on avointa kaikille kiipeilystä kiinnostuneille. Toiminta on tarkoitettu yli 14-vuotiaille, paitsi kiipeilykerho jonne voivat osallistua kaikki 8 – 14 -vuotiaat.

Kiipeilytoimintamme on siirtynyt Kuuvuoresta Bouldertehtaaseen (Ruukinkatu 4). Mikäli kaipaat kiipeilykaveria tai ohjausta lajin pariin voit tulla tehtaalle tiistaisin klo 18.30 alkaen. Ilmoitathan kuitenkin etukäteen kerhosihteerille viestillä (p.050 320 1984), jotta ohjaajat osaavat odottaa sinua. Alle 18-vuotiaat Namikan kiipeilijät pääsevät tehtaalle 5e hintaan, täysi-ikäiset maksavat itse listan mukaisen hinnan. Namikalla on jonkin verran omia kenkiä joita voi käyttää, mikäli sopivia ei löydy varaudu vuokraamaan kengät tehtaalta.

Bouldertehtaan nettisivuille pääset tästä

Namikalla on myös oma vapaavuoro Kiipeilypalatsissa (Vesilinnantie 1) kerran kuussa maanantaisin klo 19.00 – 21.00. Voit lampsia paikan päälle ilman etukäteisilmoittautumista. Hinta kaikilta on 5e/ kerta ja se sisältää tossut sekä valjaat. Alle 15 – vuotiaille tulee olla huoltaja mukana. Kaikilla vapaavuoron kiipeilijöillä tulee myös olla vakuutus omasta takaa.

Kiipeilypalasin nettsivuille pääset tästä

Kevään 2018 Palatsipäivät: 8.1, 5.2, 5.3, 9.4. ja 7.5.