Apujohtajakoulutus

 Turun NMKY:n toisen vuoden ohjaajakoulutus

MIKSI MUKAAN

Koulutuksessa saat tietoa ja taitoja ryhmän toiminnasta, ryhmän toiminnan kehittämisestä, erätaidoista, erityisryhmistä, vesiturvallisuudesta, hartauksista, kansainvälisyydestä yms. Saat läpäistystä koulutuksesta myös todistuksen joka on hyvä laittaa liitteeksi, kun joskus haet opiskelupaikkaa tai kesätöitä. Koulutuksen kautta saat myös mahdollisuuden hakea leiriohjaajapaikkaa seuraavan kesän leiritoiminnassa Turun NMKY:llä. Koulutus ei kuitenkaan takaa ohjaajapaikkaa, vaan valinnat suoritetaan aktiivisuuden ja harkinnan mukaan.

Kuvat2010 185

MITEN HOMMA TOIMII

Apujohtajat kokoontuvat joko Namikalla tai muualla kaupungissa noin 1-2 kertaa kuussa, pääasiassa tiistaisin. Koulutusteeman mukaan koulutuksia/suunnittelupalavereja voi olla myös useammin tai muina viikonpäivinä. Lisäksi koulutukseen kuuluu 5 osa- tai kokoviikonloppukoulutusta jossakin leirikeskuksessa tai maastossa. Kouluttajina toimii Namikan työntekijöiden lisäksi joukko vanhempia nuoria.

Koulutus maksaa 270 euroa (2019-2020), josta maksetaan 20€ ilmoittautumisen yhteydessä. Loppuosa laskutetaankahdessa erässä – syksyllä 120 euroa ja keväällä 130 euroa.

Hintaan kuuluu:

– kaikki koulutusmateriaalit
– postituskulut
– kaupunkikoulutusten tilakulut
– viikonloppukoulutusten ruoka- ja majoituskulut
– toiminnan vakuutukset

MITÄ KOULUTUS SINULTA VAATII
Koulutuksen läpäisevät kaikki, jotka ovat aktiivisesti mukana. Viikonloppukoulutukset ovat erityisen tärkeitä – älä ole niistä poissa!
Muut harrastuksesi osuvat varmasti joskus koulutusten kanssa päällekkäin, joten varaudu järjestelemään aikataulujasi…

ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUKSEEN
Koulutukseen ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella 26.8. mennessä tästä.

Yhteydenotot apujohtajakoulutukseen liittyen:

 

Nuorisosihteeri
Jami Lehtonen
jami.lehtonen@ymca.fi
p. 050 307 0634

 

IMGP0481

 

Koulutus toteutetaan Opintokeskus Siviksen tukemana

Sivislogo