Isoskoulutus

 Turun NMKY:n Isoskoulutus, ensimmäisen vuoden ohjaajakoulutus

Uudet koulutusryhmät kerätään aina syksyn alussa. Koulutus kestää koko talvikauden, päättyen huhti- tai toukokuussa.

IMGP0416

MIKSI MUKAAN

Koulutuksessa saat tietoa ja taitoja ryhmänohjaamiseen, iltaohjelmien vetämiseen, Harvataitoihin, ym. Saat läpäistystä koulutuksesta myös todistuksen, joka on hyvä laittaa liitteeksi, kun joskus haet opiskelupaikkaa tai kesätöitä.

Isoskoulutus on osa NMKY:n kolmevuotista ohjaajakoulutusta – koulutus EI tähtää ainoastaan rippileirin isosen tehtäviin, vaan ohjaajat koulutetaan kaikkea leiritoimintaa ajatellen. Koulutus itsessään EI takaa ohjaajapaikkaa tulevassa leiritoiminnassa.

Koulutuksessa saat lisää upeita leirikokemuksia, huomaat hankkineesi paljon uusia ystäviä ja saatat löytää uuden harrastuksen Namikalta…

MITEN HOMMA TOIMII

Koulutuksessa on kaupunkikertoja, joko Namikalla tai muualla kaupungissa, 2-4 viikon välein. Kaupunkikoulutukset pidetään pääasiassa tiistaisin klo 17.00-19.00 NMKY:n juhlasalissa. Lisäksi koulutusta järjestetään viitenä viikonloppuna eri leirikeskuksissa. Viikonloppukoulutukset voivat kestää koko viikonlopun tai vain osan siitä.

Kouluttajina toimivat Namikan työntekijöiden lisäksi joukko vanhempia nuoria, jotka ovat itse olleet toiminnassa mukana jo jonkin aikaa…

 

 

SISÄLLÖT

Koulutuksessa on mm. seuraavia sisältöjä:
– Ryhmädynamiikka
– Veneenajo ja perämoottorit
– Ryhmätuntien ohjaaminen
– Lastenohjaaminen
– Leikin ohjaaminen
– Tuli, kirves ja sytykkeet
– Rukous ja esirukous
– Iltaohjelmien suunnittelu ja toteutus

HINTA

Koulutus maksaa 270 euroa (2019-2020. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan ilmoittautumismaksu 20€. Loppu koulutuksesta laskutetaan kahdessa erässä – syksyllä 120 euroa ja keväällä 130 euroa.
Koulutusmaksuun kuuluu:
– kaikki koulutusmateriaalit ja postituskulut
– kaupunkikoulutusten tilakulut
– viikonloppukoulutusten ruoka- ja majoituskulut
– toiminnan vakuutukset

Jokaisella koulutukseen osallistuvalla tulee olla huoltajan lupa. Lupaa varten täytetään sähköinen lomake, joka lähetetään ilmoittautuneiden huoltajille.

MITÄ KOULUTUS SINULTA VAATII

Koulutuksen läpäisevät kaikki, jotka ovat aktiivisesti mukana. Mitään loppukokeita ei järjestetä, mutta paljon poissaolleiden on osallistuttava kertauspäiviin keväällä – muuten ohjaajanpaikkaa ei kesäksi voi saada. Muut harrastuksesi osuvat varmasti joskus koulutusten kanssa päällekkäin, joten varaudu jo valmiiksi sovittelemaan aikataulujasi.

ILMOITTAUTUMINEN

Koulutukseen ilmoittaudutaan sähköisesti tästä! 

Tervetuloa mukaan!

Nuorisosihteeri
Jami Lehtonen
jami.lehtonen(at)ymca.fi
p. 050 307 0634

Johtava nuorisosihteeri
Mika Wallin
mika.wallin(at)ymca.fi
p. 050 597 6030

 

Koulutus toteutetaan Opintokeskus Siviksen tukemana

 

Sivislogo

 

2012tammi-huhti 076