7-13 -vuotiaat

Iltapäivätoiminta

NMKY:n  iltapäivätoiminta on suunnattu peruskoulujen 1. ja 2. vuosiluokkien oppilaille. Toimipisteemme sijaitsee Hirvensalon nuorisotalo Moose´sissa, Taipaleenkatu 14.

Toimintaan haetaan keskitetysti. Hakua koordinoi Turun kaupunki. Lisätietoja hakemisesta osoitteessa www.turku.fi/ippe

Opetushallituksen laatimat aamu- ja iltapäivätoiminnan perusteet ohjaavat iltapäivätoiminnan suunnittelua ja toteutusta. Iltapäivätoimintaa valvoo ja koordinoi Turun kaupungin sivistystoimiala.

 

Kerhotoiminta

Kerhotoiminta on yksi vanhimpia ja vahvimpia varhaisnuoriso- ja nuorisotoiminnan muotoja NMKY:ssä. Turun NMKY onkin perinteisesti tarjonnut lapsille ja nuorille ohjattua ja monipuolista kerhotoimintaa monissa pisteissä ympäri kaupunkia. Kerhotoiminta kerää pariinsa yli 50 lasta ja nuorta viikoittain.

 

Leirit ja muu avoin toiminta

NMKY järjestää koulujen lomien aikoina monipuolista leiritoimintaa. Lasten leirit on suunnattu 7-13-vuotiaille. Kesäajan leiritoiminta keskittyy Harvan saaren leirikeskukseen. Talviaikana leiritoimintaa toteutetaan yhteistyötahojen leirialueilla.

Syyskaudella järjestetään syyslomaleiri, kevätkaudella päivätoimintaa hiihtoloman aikaan sekä kesällä tyttö- ja poikaleirit sekä sporttileiri.