Leirit

Turun NMKY järjestää koulujen lomien aikoina monipuolista leiritoimintaa. Lasten leirit on suunnattu 7-13-vuotiaille. Kesäajan leiritoiminta keskittyy Harvan saaren leirikeskukseen. Talviaikana leiritoimintaa toteutetaan yhteistyötahojen leirialueilla.

KESÄN 2019 LEIRIT


Sporttileiri 17. – 20.6. Harvan saaressa
Leiri tarjoaa liikunnallista ohjelmaa 7-13-vuotiaille tytöille ja pojille.

Leirin aikana pääset mm. liikkumaan, leikkimään, uimaan, seikkailemaan ja viettämään mukavia hetkiä uusien ja vanhojen kavereiden kanssa merellisessä ympäristössä.

Harry Potter-leiri 8. – 11.7. Harvan saaressa
Haluatko päästä näkemään asioita, joista jästit voivat vain haaveilla? Kiinnostaako sinua taikuus ja ihmeotukset? Lähde mukaan tutustumaan Harry Potterin maailmaan yhdessä muiden velho- ja noitakavereiden kanssa.

Leiri on 7-13-vuotiaille tytöille ja pojille. Ohjelmassa seikkailua, jännittävää taikuutta sekä touhuamista velhomaailman hengessä.

Perheleiri 11.-14.7. Harvan saaressa
Mukavaa toimintaa aikuisille ja lapsille – yhdessä ja erikseen. Yhteis- tai telttamajoitus.

Tyttöleiri 22. – 25.7. Harvan saaressa
7-13-vuotiaille tytöille. Ohjelmassa kädentaitoja, leiritouhuja, hemmotteluhetkiä ja tyttöjen juttuja.

Isä-lapsi-leiri 25. – 28.7. Harvan saaressa
Ulkoilua, uintia, melontaa, vesihiihtoa, kädentaitoja, rantasaunailua, iltanuotiolla istuskelua ja muuta mukavaa tekemistä isille ja lapsille.

Isovanhempi-lapsenlapsi leiri Harvassa 29.7. – 1.8.
Leiri isovanhemmille ja 6-14-vuotiaille lapsenlapsille Harvassa! Leiri toteutetaan yhteistyössä Turun NNKY:n ja seurakuntayhtymän kanssa. Yhteismajoitus, mahdollisuus myös telttamajoitukseen.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja
klikkaamalla leirin nimeä.

Turun NMKY:n leireille voi anoa erityisestä syystä vapautusta leirimaksusta. Lisätietoja Turun NMKY:n henkilöstöltä/leirin johtajilta.

Lisäinfoa Harvan saaren kesäleireistä

Harvan saaren leirikeskus