Infoa Harvan leiritoiminnasta

Leirimaksut
Sisältävät ruuat, majoituksen, ohjelman, materiaalit ja vakuutuksen. Sisaralennukset määräytyvät leirikohtaisesti, ensimmäinen maksaa täyden hinnan.

Mikäli leirin kustantaa vanhemman työnantaja, sosiaalitoimi tai lastensuojelu, laskutetaan todellisia kustannuksia vastaava hinta.

Ilmoittautumisen yhteydessä sitoudutaan leirin maksuun, joka toimitetaan valinnan mukaan sähköpostiin tai postitse (lisämaksu). Maksaminen onnistuu myös suoraan verkkopankin kautta. Osalla leireistä voi olla käytössä jälkilaskutus, se ilmenee ilmoittautumisen yhteydessä.

Ruokailut
Leirien ruoanlaitosta vastaavat pääsääntöisesti paikan leiriemännät. Erityisruokavaliot otetaan aina huomioon. Siivoukset ja tiskaukset hoidetaan omin voimin ryhmissä. Leirillä syödään aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala (ei koske nuorisoleiriä). Joillakin leireillä herkkuja voi ostaa leirin kioskista kerran päivässä.

Leirikirje
Leirikirjeet lähetetään sähköisesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittajan tulee huolehtia siitä, että sähköpostiosoite on voimassa oleva ja siihen lähetetty leirikirje saavuttaa osallistujan.

Saapuminen leirille
Saapumisohjeet, aikataulut ja lisätietoja saat leirikirjeessä. Harvan leirit alkavat Heinänokan Partioalussatamasta, jonne saavutaan omin kyydein tai paikallisbusseilla, ellei toisin mainita.

Ohjaajat ja ohjelma
Leireillä on Turun NMKY:n työntekijöiden lisäksi koulutettuja apuohjaajia – nuoria ja aikuisia. Kaikilla leireillä tehdään leiriteeman mukaisen ohjelman lisäksi paljon muutakin: pelaillaan ulkona ja sisällä, urheillaan, uidaan, saunotaan, askarrellaan, piirrellään, ollaan mukana hartauksissa ja iltanuotiolla…

Ilmoittautumiset
Ilmoittautumislinkit ovat leiriluettelon otsikoiden alla.

Lisätietoja
Lisätietoja leiristä voi kysyä leirin johtajalta.

Peruutusehdot
Leiri-ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta sähköpostilla leirinjohtajalle kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Tämän jälkeen leirimaksua ei palauteta, ellei peruutuksen syynä ole sairastuminen tai muu vakava syy. Sairaustapauksissa kopio lääkärintodistuksesta toimitetaan osoitteeseen:

Turun NMKY
Sirkkalankatu 27
20700 Turku

Mukaan liitetään selvennys siitä, mitä leiriä todistus koskee.