Piano, musiikkivalmennus ja säestys

Soittoharrastus kiinnostaisi, mutta instrumentti on vielä hakusessa? Löytyykö nurkistasi kenties joutilas piano, jolle haluaisit tehdä muutakin kuin pyyhkiä pölyjä? Vai haluaisitko palauttaa sormiisi ne kappaleet joita olet joskus aikaisemmin osannut soittaa – muutaman uuden ihanuuden lisäksi – tai päästä selville miten sointumerkkien pohjalta tehdään huikeaa musiikkia?

Tervetuloa soittotunneille!

Musiikkivalmennuksessa pääset kokeilemaan erilaisia soittimia, kuten pianoa, nokkahuilua, 5-11-kielisiä kanteleita sekä kitaraa. Lisäksi lauletaan, leikitään ja opitaan musiikin perusteita kuunnellen ja nuottikuvaan tutustuen.

Pianistien kanssa kehitämme nuotinluvun (”se, mitä soitetaan”) lisäksi erityisesti ergonomista soittotekniikkaa ja musiikillista ilmaisua (”se, miten soitetaan”) – improvisointia unohtamatta.

Minkä soittimen sitten koetkin itsellesi sopivimmaksi, pääset kehittämään taitojasi itsellesi sopivassa tahdissa, aikaisemmin opitun perustalle rakentaen.

Ala- tai yläikärajoja ei ole, eikä lähtötasovaatimuksia. Musiikin tehtävä on tuottaa iloa sekä tekijälleen että kanssaihmisilleen, niin saavutettujen edistysaskeleiden kuin kuunteluelämysten kautta.

Pianonsoiton ja musiikkivalmennuksen opettaja

Iina Kivimäki

050-350 3411

iina13(at)iki.fi