Maahanmuuttajapalvelut

Ohjausta ja apua maahanmuuttajille

NMKY:n maahanmuuttajapalvelut auttaa ja antaa tukea maahanmuuttaja-aikuisille Turussa ja koko Varsinais-Suomessa. Meiltä voi tulla kysymään mitä vain. Kuuntelemme huolet ja etsimme yhdessä oikeat palvelut, jos asia kuuluu esimerkiksi viranomaiselle. Tarkoitus on saada ongelmat pois.

Olemme suomenkielinen palvelu. Meille voi rohkeasti tulla heikollakin suomella – lupaamme, että myös kielitaito paranee meillä!

Meille voi varata ajan puhelimitse tai sähköpostilla. Ensimmäisessä tapaamisessa katsomme yhdessä mitä pitää tehdä.

Meillä voi käydä kerran tai olla asiakkaana monta kuukautta, niin pitkään kuin apua tarvitsee. Tapaamiset ovat toimistossamme Yliopistonkadulla, kaupungilla kahviloissa tai kodeissa. Tulemme mukaan muihin paikkoihin ja olemme suomenkielisenä apuna asioiden hoitamisessa.

Maahanmuuttajapalveluissa on kaksi työntekijää. Meidät tavoittaa parhaiten virka-aikaan (klo 8-16). Tarvittaessa teemme myös iltatyötä, jotta työssäkäyvät ja opiskelevat ihmiset pääsevät meitä tapaamaan.

Toimimme STEA:n eli Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen tuella (ennen RAY). STEA rahoittaa yleishyödyllisiä terveyttä ja hyvinvointia edistäviä hankkeita. Tämänhetkinen rahoituksemme jatkuu vuoden 2020 loppuun. Tänä syksynä toiminta täyttää kymmenen vuotta!

 

Maahanmuuttajapalveluiden yhteystiedot:

Olavi Katto, erityisasiantuntija 050 311 4128 olavi.katto(a)ymca.fi

Markku Estala, hanketyöntekijä 050 311 4129 markku.estala(a)ymca.fi

Paula Nurminen 31.8.2018 asti, paula.nurminen@ymca.fi

Turun NMKY – Sosiaalitoiminta / maahanmuuttajapalvelut
Yliopistonkatu 12b A5,  20100 TURKU